Për rezervimin e fushës kontaktoni: 0692305487 ose 0684076312
Jemi të hapur çdo ditë të javës, ora 09:00 - 21:00!

Evente

Paintball Zone Mëzez organizon prej vitesh evente të ndryshme

WhatsApp Image 2021-09-25 at 11.00.59

Paintball Game në Ferma 100

Sporti në natyrë është terapi!

Një eksperiencë unike, loja Paintball e organizuar në oazin e qetësisë dhe në harmoni të plotë me natyrën e mrekullueshme të Ferma 100.

WhatsApp Image 2021-09-30 at 17.01.58 (1)

Ditëlindje në paintball Zone

Festo ndryshe me paintball! Aktivitet që mbahet mend nga të gjithë.

Një tjetër ditëlindje e organizuar në ambientet e Paintball Zone Mëzez që rezultoi unike. 

2

Teambuilding nëpërmjet Paintball!

Në Paintball lojtarët ndjejnë avantazhin e punës në skuadër

Nëse po planifikoni  të largoheni nga rutina e përditshme me stafin, ne ju ftojmë për Paintball!

WhatsApp Image 2021-06-17 at 12.01.00 (1)

Një tjetër festë ditëlindjeje unike

paintball në natyrë! Faleminderit që na zgjidhni për të festuar me miqtë tuaj!

Paintball Zone bëhet pjesë e festave tuaja duke ju mundësuar organizimin e lojës atje ku ju dëshironi!

WhatsApp Image 2020-08-05 at 10.56.55

Paintball aty ku feston ti

Festo me paintball! Kësaj here aktiviteti u organizua në një restorant

Realizuam një dëshirë ditëlindjeje për organizim të Paintball në ambientet e Poceria e Vjetër, Kavajë. 

71889366_3332163383492348_3841638956810633216_o

Paintball në plazh

REZULTOI NJË ADRENALINË E VËRTETË LOJA PAINTBALL ORGANIZUAR NË PLAZH

Mjafton idea  dhe Paintball vjen tek ju me të gjithë elementët e nevojshëm pë organizimin e lojës.

Red and Blue Basketball Poll Facebook Post (2)
Eksperienca me Artisti Lounge ishte një histori suksesi

Shumë energji dhe emocione në mini-kampionatin e organizuar me stafet e Artisti Lounge.

106249463_4285152984860045_3835124333736391210_n

Ditëlindje

Prej vitesh na besojnë në organizimin e ditëlindjeve unike në paintball zone

Eja festo edhe ti ndryshe me miqtë e tu! Një ditëlindje për tu mbajtur mend gjatë .

73528647_3421309234577762_6526610372898586624_o
Çdo ditë e më shumë kompanitë zgjedhin Paintball për staff retreat

Kombinimi me një lojë Paintball e bën trajnimin e stafit dinamik dhe argëtues.

Scroll to top