Për rezervimin e fushës kontaktoni: 0692305487 ose 0684076312
Jemi të hapur çdo ditë të javës, ora 09:00 - 21:00!

Artikuj

Destinacion për turistët ndërkombëtarë në Shqipëri

Si çdo vit, fusha e Paintball Zone ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve të huaj që janë në kërkim të një përvoje unike dhe emocionuese. Shqipëria, e njohur për bukuritë natyrore të saj dhe trashëgiminë kulturore të pasur, është duke u bërë gjithnjë e më shumë një destinacion i...

Lexo më shumë

PAINTBALL BACHELOR PARTY

Are you in the midst of planning an unforgettable bachelor party that combines thrilling action, teamwork, and friendly competition? Look no further than Paintball Zone Mëzez! Party to remember for years have to include a paintball game. That is why bachelor parties at Paintball Zone Mëzez are special and...

Lexo më shumë

A e dini se? Disa “fun facts” për lojën Paintball

Loja e parë e paintball u zhvillua në disa pyje afër Sutton, New Hampshire më 27 qershor 1981. Bob Gurnsey, një pronar i një dyqani skish, shkroi rregullat për lojën e parë. Loja e parë paintball nuk kishte ekipe. Në ndeshjen e parë çdo njeri luante vetëm për vete....

Lexo më shumë

Përfitimet fizike dhe mendore kur luan Paintball

Të luash paintball është shumë më shumë sesa thjesht argëtim. Ka edhe përfitime shëndetësore. Paintball ka qenë një sport popullor për një kohë të gjatë. Edhe pse quhet një sport ekstrem, paintball është një aktivitet që mund të shijohet me miqtë dhe familjen. Ky sport ka një mori përfitimesh...

Lexo më shumë

Pse një Staff Retreat në Paintball Zone Mëzez?

Kombinimi me një lojë Paintball e bën trajnimin e stafit dinamik dhe argëtues. Në një lojë Paintball të gjithë janë të barabartë dhe asgjë nuk do ta shkrijë akullin midis niveleve të ndryshme hierarkike më shpejtë sesa diskutimi për taktikat e lojës në fushën e betejës! Këto aftësi menjëherë...

Lexo më shumë
Scroll to top