Për rezervimin e fushës kontaktoni: 0692305487 ose 0684076312
Jemi të hapur çdo ditë të javës, ora 09:00 - 21:00!

Shërbimet tona

Prej më shumë se 14 vitesh të përkushtuar në argëtimin tuaj

Shërbimet tona

Çfarë ofrojmë për ju?

Blurred Bloom Floral Get Well Card

Fusha e Paintball

Ne jemi të hapur çdo ditë të javës dhe ju mjafton të rezervoni orarin tuaj për të provuar një sport ndryshe me miqtë tuaj.

81673393_1567799000061365_3872314452609253731_n

Organizime dhe festa

Organizimet me kolegët tuaj, staff retreats me kompanitë dhe ditëlindjet bëhen unike në Paintball Zone Mëzez.

84862011_3762819380426744_3171526691726032896_o

Dyqani Paintball & Airsoft

Shumë shpejt do jemi tek ju me detaje për dyqanin me paisje Paintball dhe Airsoft  në Paintball Zone Mëzez.

ju garantojmë argëtim dhe shumë adrenalinë

Organizo grupin,
rezervo fushën,
vishu sportiv dhe
eja luaj paintball!

Scroll to top