Për rezervimin e fushës kontaktoni: 0692305487 ose 0684076312
Jemi të hapur çdo ditë të javës, ora 09:00 - 21:00!

Pse një Staff Retreat në Paintball Zone Mëzez?

Kombinimi me një lojë Paintball e bën trajnimin e stafit dinamik dhe argëtues.

Në një lojë Paintball të gjithë janë të barabartë dhe asgjë nuk do ta shkrijë akullin midis niveleve të ndryshme hierarkike më shpejtë sesa diskutimi për taktikat e lojës në fushën e betejës! Këto aftësi menjëherë do të ndikojnë edhe në marrëdhënien e ekipit në vazhdim në ambientet e punës.

Ju ftojmë të provoni një retreat ndryshe dhe jo të mërzitshëm për stafin tuaj

Komunikimi, besimi tek kolegët, planifikimi strategjik, lidershipi, menaxhimi i kohës, zgjidhja e të papriturave dhe përshtatja në një fushë “beteje” janë elementë të rëndësishëm për stafin e një kompanie dhe të gjithë këta elementë mund të sprovohen në një lojë Paintball.

Udhëheqja dhe komunikimi

Edhe pse Paintball nuk është aspak një sport elitar, loja ka tendencën të identifikojë një udhëheqës në grup. Për të qenë i suksesshëm në lojë, duhet të përcaktohet një drejtues të ekipit i cili duhet të organizojë anëtarët e ekipit dhe të mendojë një strategji për lojën. Kur planifikohet një strategji loje, udhëheqësi duhet të delegojë role specifike në lojë dhe të komunikojë qartë planin që ai ka për fitore.

Nëse arrihet edhe komunikimi me skuadrën gjatë zhvillimit të lojës Paintball, është e qartë se ai ekip mund të komunikojë në çfarëdo rrethane tjetër, edhe në raste presioni apo afatesh kohore në punë. Të gjitha këto janë veçori të një Lideri që do e çonte grupin e tij në fitore, por edhe në rast se grupi humbet, përvoja e të mësuarit është e paçmueshme.

Zgjidhja e problemit

Në lojën Paintball, ekipeve u jepet një objektiv i qartë, dhe për ta arritur atë, ata duhet të hartojnë me kujdes një strategji për fitore. Misioni kryesor i lojës është “Kapja e Flamurit”, ku të dy ekipet duhet të mbrojnë flamurin e tyre e njëkohësisht të përpiqen të marrin flamurin tek kundërshtarët e tyre. Pra, kjo lojë kërkon si strategji mbrojtëse ashtu edhe sulmuese. Paintball është një lojë ku forca dhe shpejtësia nuk janë aq të rëndësishme sa strategjia dhe komunikimi me pjestarët e grupit.

Kur kompanitë vendosin të sjellin grupe punonjësish për të luajtur Paintball, jo vetëm që i mundësojnë punonjësve një ditë ndryshe dhe atmosferë argëtuese, por mundësojnë edhe motivim të stafit dhe përmirësim të produktivitetit të cilat përkthehen në përfitim për kompanitë në periudhë afatgjatë. I gjithë ekipi është i detyruar të punojë në koordinim me njeri-tjetrin nëse duan të fitojnë lojën, dhe ky koordinim është shpesh lloji i aftësive që kompanitë duan të shohin tek njerëzit që punojnë për ta.

Një nga përfitimet më të mëdha e lojës paintball është një stërvitje të plotë të trupit. Paintball kërkon që anëtarët e ekipit të jenë në gjendje të vrapojnë shpejt, gjë që nga ana e tyre rrit fleksibilitetin dhe mundëson një stërvitje të plotë të trupit në një ambient argëtues dhe çlodhës.

 

Në më shumë se 15 vite eksperiencë, kemi pasur kënaqësinë të bashkëpunojmë me: Rrjeti i Artisti Lounge, REMAX, Pastaria, telekom, Uji Tepelena, Televizionet Top Channel dhe Klan, Kolegji Turk i Tiranës dhe ai i Tetovës, Palestra dhe Call Centers të ndryshëm e shumë kompani të tjera.

Ju ftojmë të provoni një retreat ndryshe dhe jo të mërzitshëm për stafin tuaj

Rezervimi është shumë i thjeshtë.

Telefononi në:

069 230 5487 ose 068 407 6312

dhe stafi ynë do t’ju ndihmojë të organizoni një lojë sipas kërkesave tuaja

Scroll to top